Smokin’Dog Smokin’Dog

About Smokin'Dog

SMOKIN'DOG

Smokin’Dog is een multimediabedrijf wat zich vooral focust op film en (online) video.  Daarnaast maakt en verkoopt Smokin’Dog kunst, designs voor op onder andere kleding.

Alwin en Saske zijn de gezichten achter Smokin’Dog. Naast producties in opdracht, uploaden ze wekelijks video’s op hun persoonlijke YouTube kanaal Vet Gezellig.

VET GEZELLIG

Op het YouTube kanaal Vet Gezellig krijg je een eerlijk kijkje in het dagelijks leven van Alwin en Saske. In de video’s en op hun social kanalen zijn advertentie- en merkintegratiemogelijkheden. Ze adviseren op het gebied van YouTube en Social Media voor bedrijven, zijn in te zetten als presentatie-duo en geven lezingen en workshops.

ALWIN RITSTIER

Alwin Ritstier (1990) keek vanaf kleins af aan al naar films. Op 13-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste film op DVD: ‘Le Boulet’. Naast het kijken van films tekende Alwin ook veel.

Begin 2009 begon Alwin te werken onder de naam Smokin’Dog. In die tijd deed hij de opleiding Audiovisuele Vormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In de zomer van 2010 begon hij met schilderen en ontwerpen en in het voorjaar van 2011 gaf hij het eerste Smokin’Dog shirt uit. Na het Grafisch Lyceum besloot Alwin naar de Willem de Kooning Academie te gaan, waar hij als filmmaker afstudeerde.

SASKE DE SCHEPPER

Saske de Schepper (1991) groeide op in een gezin waar altijd gefotografeerd en gefilmd werd. Zo kreeg ze de liefde hiervoor met de paplepel ingegoten. Toen ze op de middelbare school meer aandacht had voor de schoolkrant, feestcommissie en andere buitenschoolse activiteiten dan voor haar schoolwerk, werd het al vrij snel duidelijk dat ze later iets met beeld en organisatie zou gaan doen.

In juni 2014 studeerde Saske cum laude af aan de Event Academie in Utrecht in evenementen-organisatie en marketingcommunicatie. Tijdens deze opleiding kreeg ze ook de ruimte om haar audiovisuele kwaliteiten te ontwikkelen.

Our Cliënts