Smokin'Dog Smokin'Dog

About Smokin'Dog

SMOKIN'DOG

Smokin’Dog is een multimediabedrijf wat zich vooral focust op film en (online) video.  Daarnaast maakt en verkoopt Smokin’Dog kunst, designs voor op onder andere kleding.

Alwin is het gezicht achter Smokin’Dog. Naast producties in opdracht, uploaden ze wekelijks video’s op zijn persoonlijke YouTube kanaal Vet Gezellig.

VET GEZELLIG

Op het YouTube kanaal Vet Gezellig krijg je een eerlijk kijkje in het dagelijks leven van Alwin. In de video’s en op zijn social kanalen zijn advertentie- en merkintegratiemogelijkheden.

ALWIN RITSTIER

Alwin Ritstier (1990) keek vanaf kleins af aan al naar films. Op 13-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste film op DVD: ‘Le Boulet’. Naast het kijken van films tekende Alwin ook veel.

Begin 2009 begon Alwin te werken onder de naam Smokin’Dog. In die tijd deed hij de opleiding Audiovisuele Vormgeving op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In de zomer van 2010 begon hij met schilderen en ontwerpen en in het voorjaar van 2011 gaf hij het eerste Smokin’Dog shirt uit. Na het Grafisch Lyceum besloot Alwin naar de Willem de Kooning Academie te gaan, waar hij als filmmaker afstudeerde.sub_heading_font_size=”desktop:15px;” sub_heading_line_height=”desktop:26px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””]

Our Cliënts